TV Blue Sky live stream

TV channel:TV Blue Sky

Country: Albania

Category: Local / Music

5 out of 5

2 votes

TV Blue Sky watch streaming live

TV Blue Sky është kanal televiziv muzikor Shqiptar me qëndër në Shkodër, Shqipëri. TV Blue S Music, created in 2006, is an Albanian music television based in Shkodra. TV Blue S Musics’s signal reaches North USA and several countries in Europe through some satellite/IPTV providers.

Countries

 • Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin 1938, dhe u hap me një mesazh nga Mbretëresha Geraldinë,

  4.3 из 5

  11 голосов

 • Vizion Plus is a national, National Digital Terrestrial Television with AMA decision. Vizion Plus is established on 1999, starting as a local media and a few years later

  4.3 из 5

  11 голосов

 • RTSH vazhdon të përmirësojë vazhdimisht transmetimet për publikun shqiptar. Së fundi ai njofton shikuesit e tij në Shqipëri dhe Europë, se transmetimi i programit satelitor ka

  4.3 из 5

  11 голосов