•   Тв онлайн прямой эфир. Смотреть бесплатно. - Тв Каналы - Албания - RTSH 24 

Телеканал: RTSH 24 прямой эфир


RTSH 24
Страна:  Албания
Категория: Новости
0 из 5
0 голосов

RTSH 24 смотреть в прямом эфире

Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin 1938, dhe u hap me një mesazh nga Mbretëresha Geraldinë, dhe të televizionit satelitor.dhe Televizionin Shqiptar, që u krijua në vitin 1960. Prej vitit 1993 RTSH-ja transmeton programet e saj radiofonike dhe televizive edhe nëpërmjet satelitit.
RTSH 1 HD  Албания / Общественные
Radio Televizioni Shqiptar ( RTSH) is the public broadcaster of Albania, founded in 1938 in Tirana. RTSH runs two analogue television stations RTSH 1

3.7 из 5
4 голосов
RTK4  Албания / Общественные
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

2 из 5
1 голосов
RTSH 2 HD  Албания / Общественные
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin 1938, dhe u hap me një mesazh

0 из 5
0 голосов
TV Rozafa  Албания/ Местное
Transmetojme 24 ore ne 24 ore pa nderprerje, lajme, emisione, programe informuese, per interesin e nje opinioni sa me te gjere publik. Faqosja

5 из 5
1 голосов
Super Sonic Tv  Албания/ Музыка
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi diskografike qe moren persiper botimin

5 из 5
1 голосов
Vizion Plus  Албания/ Общественные
Vizion Plus is a national, National Digital Terrestrial Television with AMA decision. Vizion Plus is established on 1999, starting as a local media

0 из 5
0 голосовСтраны