Argeș TV live stream

TV channel:Argeș TV

Country: Romania

Category: Local

4.6 out of 5

6 votes

Argeș TV watch streaming live

Argeş Tv, singura televiziune locală din Piteşti cu program propriu 24 de ore, este recepţionată în 6 oraşe din judeţul Argeş: Piteşti, Curtea de Argeş, Mioveni, Câmpulung Muscel, Ştefăneşti şi Topoloveni. Argeş TV se recepţionează prin 4 reţele de cablu: RDS & RCS, TVCS, CLARION TV şi AKTA TV.
Prin reţeaua de cablu RDS & RCS, care deserveşte cea mai mare parte a judeţului Arges, televiziunea Argeş TV se recepţionează în oraşele: Piteşti, Curtea de Argeş, Mioveni, Câmpulung Muscel şi în zona rurală adiacentă, respectiv: Mărăcineni, Bascov, Bradu, Oarja.

Countries

  • Curier TV - Televiziunea sufletului tau! Curier TV televiziune locala din Judetul Arges. Televiziunea locala din judetul Arges - Curier TV - Televiziunea sufletului tau.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • În data de 13 ianuarie 2011, 6TV a obținut în unanimitate voturile pentru licența CNA.Acest prim pas, însoțit de argumentele principale: calitate, imparțialitate și operativitate

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Canalul Alfa Omega Tv a fost lansat in iunie 2006 pe satelit, acoperind Europa, nordul Africii si Orientul Mijlociu. Este un canal crestin interconfesional si interetnic ce isi

    4.3 из 5

    11 голосов