TV LUX live stream

TV channel:TV LUX

Country: Slovakia

Category: Religion

0 out of 5

0 votes

TV LUX watch streaming live

Televízia LUX je slovenská katolícka televízia. Našou ambíciou je budovať na Slovensku televíznu alternatívu, prostriedok šírenia pokoja, povzbudenia a hodnôt.
V čase, keď sú ľudia zaplavení množstvom informácií a často znechutení plytkosťou a bulvárnosťou, ponúkame kanál rodinnej televízie, s ktorou sa diváci budú cítiť dobre a s radosťou a bez obáv si ju zapne dieťa, dospelý i starší človek.
Televízia LUX je ovocím spolupráce Konferencie biskupov Slovenska a LUX communication. Ponúka program v súlade s náukou a životom Katolíckej cirkvi. Jej cieľom je prinášať ľuďom možnosť poznávania a posilnenia sa vo viere, z ktorej môžu čerpať silu do prežívania každodenného života.

Countries

  • Vznikol v roku 1993 transformáciou prvého programu Česko-slovenskej televízie (v tom čase nazývaného F1), ktorý začal vysielať v roku 1956 z Bratislavy (od 1962 aj z Košíc a od

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Západoslovenská televízia je regionálna televízia zaznamenavajúca množstvo udalostí, ktoré sa do iných celoplošných médií takpovediac nezmestia. Svoje vysielanie začala 1. apríla

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Mestská Televízia Ružomberok (MTR) je lokálna televízna stanica, ktorá vysiela od 12. februára 2007 v meste Ružomberok.

    4.3 из 5

    11 голосов