Televizija AS live stream

TV channel:Televizija AS

Country: Slovenia

Category: Local

0 out of 5

0 votes

Televizija AS watch streaming live

Podjetje HI-FI Videostudio d.o.o., s sedežem v Murski Soboti, ki poseduje medij TV AS se s televizijsko produkcijo ukvarja že od leta 1992.
6.2.1992 prve izdelane in predvajane oddaje v CATV Murska Sobota. Medij je začel 21.7.1993 s konstantnim tedenskim predvajanjem informativne oddaje Teden ob Muri. Do 01.01.1996, se je produkcija programa na TV AS povečala na 5 ur televizijskega programa lastne produkcije na teden in korenito kvalitativno spremenila programsko shemo z vodilno dnevno-informativno-izobraževalno oddajo GNES. Danes TV AS v povprečju ustvarja dnevno 9 ur lastnega televizijskega programa in 15 ur videostrani in obvestil.

Countries

 • Planet TV je slovenska komercialna televizijska postaja podjetja Antenna TV SL, televizijska dejavnost d.o.o. Pokriva celotno Slovenijo. Spored temelji na zabavnem in

  4.3 из 5

  11 голосов

 • Televizija Vaš kanal – osrednja regionalna televizija, ki z digitalnim signalom pokriva območje med Karavankami in Kolpo.

  4.3 из 5

  11 голосов

 • Prva slovenska lokalna internetna televizija je TV Kočevje.si. Vodilo pri delovanju se glasi: "Verjemi kar vidiš." Ustanovitelj elektronskega medija je CZMK (Center za

  4.3 из 5

  11 голосов