EU Music live stream


EU Music live stream

TV channel:EU Music

Country: Ukraine

Category: Music

4.6 out of 5

5 votes

EU Music watch streaming live

EU Music — телеканал, ефір якого спочатку повністю складався з російськомовної музики, але згодом, після перейменування з «RU Music» на «EU Music», канал переорієнтовано на європейську популярну музику. В ефірі EU Music представлено популярну музику, новини шоу-бізнесу, хіт-паради, а також розважальні програми та шоу. Багато уваги телеканал приділяє молодим українським виконавцям. В ефірі з червня 2000 року. Канал є першовідкривачем нових імен: про багатьох раніше невідомих виконавців з Росії та України глядачі дізнались саме завдяки RU Music.

Countries

  • Загальнонаціональний телеканал UA:Перший входить до складу Публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України" (ПАТ НСТУ) і має покриття

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Канал регіональної телекомпанії "Аверс" (Волинська область, м.Луцьк) Регіональне телебачення. ТРК "Аверс" - волинський інформаційно-розважальний телеканал.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Телеканал «Бориспіль» це інформаційно-розважальний телеканал, який являється найоперативнішим засобом масової інформації у місті Бориспіль.

    4.3 из 5

    11 голосов