Watch live online TV. Watch for free. - TV Channels - Ukraine - Телеканал Донбасс

Телеканал Донбасс live stream


Телеканал Донбасс live stream

TV channel:Телеканал Донбасс

Country: Ukraine

Category: Local / News

4.6 out of 5

5 votes

Телеканал Донбасс watch streaming live

«Донбас» — телеканал загального інтересу для глядачів східного регіону. Телеканал «Донбас» входить до складу ТОВ «Медіа Група Україна».
В ефірі каналу — програми соціальної спрямованості, новини і ток-шоу, які висвітлюють проблеми східного регіону, а також розважальні шоу, кінофільми і телесеріали.
На цілодобове мовлення телеканал вийшов 9 листопада 2009 року. Доступний глядачам у Донецьку, Макіївці, Ясинуватій на частоті 6 ТВК, а також через мережу кабельних операторів.

Countries

  • CNL — це найбільша християнська телемережа, яка веде мовлення практично у всіх країнах світу, ретранслюється в Інтернеті, більш ніж в 400 кабельних мережах і ефірних станціях.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • 33-й канал - телевізійний канал з м. Хмельницького. Проводить мовлення з 2005-го року. На сьогодні багатий і різноманітний асортимент програм каналу пропонується глядачеві через

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Луганское областное телевидение: новости, видеосюжеты, авторские программы, онлайн трансляция. Національна телекомпанія України «Луганська регіональна дирекція» — обласна державна

    4.3 из 5

    11 голосов