Trinitas TV: live stream

TV channel:Trinitas TV:

Country: Romania

Category: Religion

4.6 out of 5

5 votes

Trinitas TV: watch streaming live

Televiziunea TRINITAS a fost înfiinţată în octombrie 2007, la iniţiativa şi cu implicarea directă a Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Prin intermediul acestei televiziuni cultural-religioase, Patriarhia Română informează opinia publică despre evenimentele bisericeşti, lucrarea pastoral-misionară, socială, educaţională şi culturală a Bisericii, aducând în atenţia publicului istoria, cultura şi tezaurul de credinţă şi spiritualitate creştină românească în context european.

Countries

  • Disney Channel este un canal de televiziune prin cablu specializat în programe pentru adolescenți, prin seriale și filme originale, original din Statele Unite, care s-a extins

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Kiss TV este un post de televiziune cu specific muzical, care se adresează tinerilor cu vârsta între 18 și 30 de ani, parte a grupului Antenna Group, ce funcționează în România.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Stiri si informatii de ultima ora din sport, interviuri si comentarii la cald din fotbalul de pretutindeni. Cel mai urmarit post TV de sport, cel mai vizitat site de sport din

    4.3 из 5

    11 голосов