TV Paprika live stream

TV channel:TV Paprika

Country: Hungary

Category: Lifestyle

4.5 out of 5

6 votes

TV Paprika watch streaming live

A TV Paprika egy gasztronómiai témájú televíziós csatorna, 2004 novemberében kezdett sugározni. A csatorna 18-59 év közötti városi nézőket célozza meg, akik nyitottak az újdonságokra, de minőségi elvárásaik is vannak.
A konyhai fortélyokat a csatorna népszerű saját szakácsai, illetve a világ leghíresebb televíziós séfjei, így mások mellett Jamie Oliver, Gordon Ramsay és Nigella Lawson mutatják be. A műsorokban a hagyományos magyar konyha legjobbjai, Európa ínyenc fogásai és a világ egzotikus ételei egyaránt megjelennek, így a nézők egy helyen meríthetnek praktikus ötleteket és ismerhetnek meg más kultúrákat és azok gasztronómiáját.

Countries

  • Az M4 Sport a Duna Média sportcsatornája, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indult el. Ezen a csatornán láthatók a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Igyekszünk frissek és informatívak lenni, ugyanakkor kérünk mindenkit, hogy ha helyi eseményről, közérdeklődésre számot tartó hírről van tudomása, ossza azt meg velünk!

    4.3 из 5

    11 голосов

  • A Rákosmente TV 2010. július 1-jén indult. Televíziónk adása Budapesten a XVII. kerületben, illetve Ecseren a Telekom digitális, a DIGI TV analóg és digitális, a UPC digitális

    4.3 из 5

    11 голосов