TV2/Østjylland live stream

TV channel:TV2/Østjylland

Country: Denmark

Category: Local

4.6 out of 5

5 votes

TV2/Østjylland watch streaming live

TV 2 | ØSTJYLLAND, undertiden også markedsført som TV2OJ, er en af de otte regionale TV 2-stationer i Danmark. Mediehuset dækker hele Østjylland: Favrskov, Horsens, Norddjurs, Odder, Randers, Samsø, Silkeborg, Skanderborg, Syddjurs og Aarhus Kommune. Stationen sender regionale nyheder og aktuelle programmer på tv fra redaktionen i Skejby i det nordlige Aarhus. Herudover er TV 2 | ØSTJYLLAND til stede ved events rundt omkring i hele Østjylland og dyrker det østjyske fællesskab på web og sociale medier.

Countries

 • Dit lokal tv dækker store og små begivenheder i lokalområdet, der har almen interesse. Vi sender til alle, der er tilsluttet en antenneforening i Jammerbugt kommune.

  4.3 из 5

  11 голосов

 • TV 2 Fri er en dansk fritids- og friluftskanal, der blev lanceret d. 5. maj 2013. Cecilie Hother er en af hovedværterne på den nye kanal, hvor hun står i spidsen for Frihuset i

  4.3 из 5

  11 голосов

 • DR3 giver dig de fedeste programmer på tv og drtv og det fedeste indhold på sociale medier. DR3 er en dansk tv-kanal, der blev lanceret af DR den 28. januar 2013 klokken 20.00.

  4.3 из 5

  11 голосов